Sjukling

Har varit hemma i skellefteå i helgen och i fredags blev det lite mysdricka med johan och hans kompisar + flickvänner. I lördags så var vi hemma med mamma & pappa och sen kom malin & kim och då spelade vi kort och hade det trevligt. På kvällen åkte jag och Johan till Malin & Martin och sen komme även Elin & Emil, riktigt trevligt att få träffa dem och umgås.
Nu är vi hemma och jag har blivit sjuk och har feber, så johan har kokat te åt mig så nu ska jag mysa ner mig i soffan.

Hoppas ni haft en bra helg!

PUSS

Mitt i veckan

Nu har halva veckan gått och snart är vi påväg hem till skellefteå igen. Blev två helger i rad, men inte gör det något. Är bara 7 veckor kvar till Malaysia så det kan vara skönt att få komma hem och träffa nära och kära.

I måndags var det skola som gällde och sen var jag bara hemma, i tisdags så blev det skola och sen for jag och Johan hem till Elin & Malin där även Malins pojkvän var. Trevligt trevligt, Idag har jag varit på skolan hela dagen & direkt jag kom hem var det bara att börja städa.
MEN JAG ÄR LEDIG IMORGON, SKÖNT!

Vill att det ska vara sommar och massa roliga äventyr, men ack så är det bara grått och trist med en gnutta sol.
Man har ingenting att säga till om,

Nu är det dags för idol mys med mig själv, inte så trevligt men det är trevligare än ingenting ;)

Puss & kram


Skellefteå och tillbaka

I helgen har jag varit hemma i Skellefteå, där det var fest, arbete och hockeymatch som stod på planeringen.
Jag blev dock hängig och snorig så det blev en kort stund förbi emma & la mig sedan tidigt för att orka gå till jobbet. Jag lyckades jobba 2 hela dagar och lyckades även se hockey trots den dåliga matchen och nu är jag tillbaka i Umeå. Vi körde bil eftersom Malin ville ha hit sin bil (mammas gamla) så det blev ju perfekt när man har lite packning med sig hem.

Idag har jag varit på skolan i 2 timmar och nu sitter jag bara och kollar lite på datorn. Har tjuvsett 1 avsnittet i One tree hill (DET NYA!)
Ikväll har jag ingen aning vad som händer, ska nog laga middag och sen se vad man orkar.


Ha det bra ! :)
KRAMAR I MASSOR


Fest & 1 år

Hej

Nu är helgen över och inflyttningsfesten med, det blev lyckat med välkomstdrink, spel, lek & sedan utgång.
Vi kom inte i säng förrens vid halv 4 och somnade inte förrens efter 4, vaknade halv 10 imorse och det känns att man fått liten sömn. Men det var värt det ! Var även guld att Robin & Pahlberg körde hit och hem under kvällen bara för att träffa oss och se hur vi har det. Det var verkligen trevligt att alla kom och förgyllde vår kväll.

I fredags firade jag och Johan 1 år så vi for på Spa, och sedan gick vi ut och åt och sedan bio. Senare på kvällen dök Mina upp och var här hela helgen. Du är välkommen om 3 veckor ;)
På lördag morgonen dök Sannah upp och vi åkte ner på stan och hann gå där en stund, sedan var det dags för partyt.

Idag har jag och Johan bara slappat & städat, det blir ju som sagt ganska stökigt. Men sannah är ju en stjärna och sköljer ur alla flaskor mitt i natten så det blir ju inte alls lika mycket att göra för oss. & Grattis på födelsedagen förresten, glömde muffins till frukost men du får det nästa gång du kommer!

Tack för en trevlig helg/kväll !!
Puss
     
     

Senaste dagarna

Jag blir nästan bortskämd, jag kom hem från skolan och johan hade dukat och gjort lunch.

 Dukat för lunch

Igår så var vi på ersboda och shoppade lite stolar osv, sedan åkte vi hem och åt. På kvällen fick jag främmande av Malin & Nathalie, mysigt mysigt. Vi åt muffins och såg idol och kollade på bilder till Malaysia.

Idag var vi på stan och jag klippte mig, på hemvägen så cyklade jag omkull efter att johan tvärbromsat.
Ja det var inte så roligt, men jag lever. Bara lite skrubbsår och en ond tumme, knä & höft.
Ikväll har jag varit och spelat spel hos Malin & Elin, trevligt det med.

Imorgon är det en ny dag och nya uppgifter väntar.

Kram


Igår

Igår var det party och vi var först hos nathalie & emma där vi umgicks och gjorde lite charader osv.
Sedan åkte vi taxi för att få gå före i kön in till corona (dom har tydligen ett samarbete) väl där så mötte vi taggade människor på dansgolvet. Vi dansade och dansade och pratade tills man blev helt blöt i svett & sedan blev man mättad och gick hem. Dr alban var även på besök på corona så vi gav honom 1 minut för att visa oss vad han går för. Det var verkligen en riktigt trevlig kväll & trevlig folk, det är verkligen kul att gå ut!

Nu ska jag se one tree hill med min älskling och även äta lite frukost.

Ha en bra dag, puss.


fullt upp.

Hej hopp,

I veckan har det varit fullt upp med skolan har gått väldigt långa dagar och nu är det ÄNTLIGEN helg.
Vi hade nästan tänkt åka hem i helgen för att jag ska kunna få några böcker till skolan, men vi fick andra planer här. Jag har nyss kommit hem från att ha umgåts med några klasskompisar, vi spelade spel och pratade.

Imorgon är det fest som gäller, eller jag får se om jag ska festa. (sparar mig till nästa helg)
Har faktiskt varit tvungen att planera lite till nästa helg eftersom det blev lite ändringar & idag har vi köpt en rolig sak som vi kan ha användning för på festen & mer planer är det som gäller.

Tråkigt att vara ensam såhär sent, men jag är glad för att Johan är ute och partar.
Ska försöka sova om en liten stund :)
Ha det guld,
Pussar & kramar


,

många tankar, många besvikelser


RSS 2.0