Jaha-

Supertrist att jag inte orkar skriva något längre, vill ju kunna läsa om något år vad som hände under det här året. 
Jag har iallafall ett jättetrevligt jobb, det händer saker nästan hela tiden och det är ju så jag vill ha det. 

Annars då, jo det spelas minigolf, fotbollsgolf, festas, spenderar väldigt mycket tid i stugan och annat. 
Har dock inte legat på stranden i sommar, inte alls sommarvärme i luften. Några få kvällar har det varit varmt än fast solen försvunnit.
Jag njuter ändå av "ledigheten" från skolan och lär mig av mina misstag på jobbet. 
Längtar dock till värmen och resan vi bokat 22/8 :)
Hoppas eran sommar är kanon.

Umeååå

Borta bra, men hemma bäst. Alltid skönt att få komma hem till sina egna saker. Var framme i Umeå efter 19, efter den sista inskolningsdagen. På måndag gäller det att kunna stå på sina egna ben. Nåja Umeå, ligger nu i soffan och har ont i skallen. Förkylningen vägrar ge med sig, jag som kände mig bättre i morse. Ska ta en tidig kväll och en låååång sovmorgon, tror det är den bästa medicinen.

Nä nu ska jag åter gå till slappandet, dock tycker jag inte om att se tv under sommaren. Det finns inget att se på! Hur tänkte de nu undrar jag, jag menar vädret bjuder ju in en till soffan.

Puss och kram och trevlig helg.


Hej

Nä nu får jag skärpa mig. Jag har fullt upp med jobb och på kvällarna ligger jag utslagen, inte av jobbet utan av en förkylning. Orkar ingenting, men inte är det hela världen.

Annars så händer det inte så mycket. Helgen spenderades i stugan, vi firade midsommar i efterhand eftersom mamma var sjuk då. Trevligt trevligt var det. Och helgen som kommer spenderar jag nog i Umeå om jag blir frisk vill säga.

Nä nu ska jag gå och lägga mig snart, allt för att slippa en tät näsa.


Oj

Har faktiskt glömt bort att jag har en blogg. Men nu kom minnet ikapp.

Har börjat jobba eller håller på att inskolas, känns bra. Kommer bli en utmaning, men jag är inte orolig. Man får ta dagen som den kommer.

I veckan är sambon hemma så jag har glömt bort datorn helt. Dock är ju telefonen min dator, men ändå. Haha.
Men annars rullar allt på, Stadsfesten var som vanligt. Träffade dock lite folk som man ville träffa, men Stadsfesten är ju Stadsfesten.

Nä nu är det dags att sova, är så fruktansvärt trött på dagarna. Undra om det är att jag slarvar med medicinen? Ska bli bättre.

Trevlig helg :)


RSS 2.0