Strålande måndag

Igår var jag som sagt och jobbade och jag blev helt plötsligt bytt till ett annat område för de var lite folk.
Vilse i skogen vandrade jag omkring, eller haha kanske inte ska överdriva det var väl sisodär kring edda.
det gick riktigt bra än fast jag hatar att virra omkring , men vårdtagarna var så trevliga så det var bara med nöje.
Hos en tant stannade jag och pratade en extra stund och hon kom in på samtalet intressen.
Hon nämnde då att det är få som har något intresse av de äldre och hon är glad att hon tycker om att baka & sticka. och då började genast jag tänka, men vafan jag har ju inget intresse. Jag löser inte korsord när jag är hemma, jag stickar inte. Utan mitt intresse är tv:n. HAHAHA vilket liv jag kommer att få när jag är gammal och grå. Jag måste genast hitta en hobby, så jag inte bara sitter. Vill även ut och springa men idag blev det så att jag slutade skolan sent och sedan åkte jag hem och lagade massa mat och sen iväg till camillad. Blev även lite sol på våra kroppar som var riktigt härligt. aja längtar till alla andra dagar med massa SOLLLLLLLLLLL.

Nu är dags att slå på min enda hobby i huset. TV:N  :O  Hare gött suckers. PUSSSS.

SLÖÖÖ

Jag är nog bland dom slöaste. Vaknade halv 12 idag och orkade inte röra på mig så jag låg och såg tv, sedan insåg jag att det såg ut nere så jag var tvungen att damsuga men det gick på 2 min för jag orkade inte anstränga mig. Sedan har jag bara legat i sängen hela dagen och sett tv. Om en timme ska jag vara på jobbet och jag sitter fortfarande i "pyjamas". Jag orkar inte jobba, men det ger pengar? =) Räknade just ut att jag får nog kring 3000 nästa månad så det blir nog jättebra nu när jag är pank. HAHAHAA hur ska det här gå, pank till studenten osv. Ja men det blir nog bara bra. Nä nu är det något intressant på tv igen, herrååååå.

Nyttiga dagen.

Vaknade i morse och kände mig inte speciellt hungrig så jag låg och kikade på min älskade tv.
Sedan klev jag upp och det var dags att ta mig fika, men hm när jag öppnade frysen såg jag mitt glasspaket med piggelin. Så någon sekund efter satt en piggelin i min mun. Ja den var god, sedan satte jag mig ute på bron och glassade framför solen. Sedan hämtade camilla sina saker och solen gömde sig mer och mer. Då passade jag på att springa in och duscha, jag kom ju på att mitt lår hade ju faktiskt varit med om spya kvällen före. Även fast man tvättat av det så kände jag mig äcklig. Jag kom på att jag inte hade sett andra avenyn så jag la mig och såg på det. haha riktigt B:ig serie men ändå ser man den?  ja jag är konstig. Sen var det bara att försöka gnugga bort grönfläcken på diskbänken och då åkte den mörka silvriga färgen bort så nu är det en ljus silverfläck istället för den gröna. Nog blir det bra nog. Jag stekte även köttet till mig själv, men jag hade ju hunnit småäta innan maten var klar så då var man ju inte hungrig längre. Dum som man är så  avslutades kvällen med en romantisk film med tinan. Riktigt trevligt, ge mig en snygg töntig kille, oh yes.

Ja men så intressant dag man har haft då, njäää men skön ! 
Hoppas ni haft en trevlig helg ni också, för söndagar gills inte eftersom det är den mest värdelösaste helgdagen någon har uppfunnit. PUSSSSSSSSSSSS

Gårdagen

Det var väldigt trevligt med lite prat & spel. Sällskapet var nog bland det bästa ! =)
Stället upp för camilla.h det gör jag verkligen, jag menar först satt hon sig i spya ja men då fick hon torka av sig på mina lår,eftersom hon satt sig på dom direkt efter. Mums,  tack snyggo. Haha sen blev det in på toan och torka bort det eller jag skrubbade bort det från mitt lår och camillas linne. Jag är en väldigt snäll flicka må jag säga.
sedan äre så att jag har en grön diskbänk idag för vissa glassar har färgat av sig och det går inte att få bort. ännu mer mums. Det blir roligt att se mammsens min när hon ser sin diskbänk med en grön fläck. HAHA dags att byta snart kanske?  YES. Ikväll ska jag iallafall tilllaga mat, fläskfilé står på listan.  Kommer nog att gå jättebra. Jajjebus, mitt M på tangentbordet vill inte alltid följa med. Onödigt om det ska ta och gå sönder. Men iallafall tack för gårdagen. Puss puss.


Fredag, Yes.

Dags för party, jag och camillad sitter här och väntar på att hämta pizza. sedan äre iväg och hämta andra camilla.
Synd att det inte är så varmt ute idag, men vem bryr sig när man ska vara inne?
Ska iallafall bli kul att få komma ut och träffa massa folk. Sen ska vi dansa dansa dansa.
Nu ska jag kila ner till pizzan, hare bra. Och äg station ikväll :)  PUSSS

Torretorsdag

Sovmorgon är verkligen det bästa, fast helst skulle man vilja vara ledig. Igår hade vi som sagt nationella och det gick åt skogen. men äh. Efter det var det bara att fara och försöka ta ut pengar som camilla skulle ha, vilket var meningslöst för veronica är PANK. haha var bara att fara hem och föra över lite peninga. Efter uttaget blev det att brumma till min sista inskolningsdag på arbetet för i sommar. Det gick prima, satt i soffan och såg tv med vårdtagarna. så snälla. fick även höra att min farmor sökt till äldreboenden så jag sa till min fader att jag kanske fick låna farmors nuvarande lägenhet då. och han sa att jag fick nog låna den redan nu om jag ville, men inte vill jag leva bland hennes saker. Man vill ha sina egna vettja. får se hur det där blir, man kan ju alltid önska:)
Idag ska jag på min sista innebandyträning för evigt (hade jag tänkt) men får se hur det blir av med det.
Efter den äre avslutning med laget , fetpizza och snack.

imorgon ska vi dansa, men alla är så tråkiga och vägrar fara på station. Men vem bryr sig då blir bara dansgolvet mer vårat?  Ha en bra kväll. Puss &..

sol i sinne brun inne?

Nu är det så att denna dag blev inte som jag hade tänkt mig, direkt jag komme hem ställde jag mig framför spisen och lagade mat åt oss alla. Riktigt duktigt (eftersom det inte brukar hända så ofta)  men har nu hänt 2 gånger på en vecka. HAHA slapp tjej. Tänkte sen fara och träna, men det blev inte kände ingen ork till något.
så det blev att lägga sig på sängen och se lite tv. Måste komma igång nu med löpningen ! kämpa.
Imorgon är det nationella som räcker till klockan 14.00 vilket är samma tid som när jag börjar jobba.
känner mig inte alls stressad "inte alls" men inte skriver man till 14 ?  näää. så det är lugnt :)
Alla ni andra som har nationella ska också ha ett STORT lycka till.

<Nu klias det på ryggen så nu måste jag ordna detta på något sätt.
Puss

Stress dagen

Det började med att jag vaknade i morse och steg in i duschen, sedan ringer telefonen för fullt hur många gånger som helst. Jag förstod att det var pappa som ringde så jag skyndade mig inte att svara direkt. Tillslut 8:e gången han ringde så svarade jag, tydligen så hade vår granne låst in sin jacka här haha så hennes nycklar var inlåsta osv så hon fick sig inte till jobbet. Men hon hade hunnit fixat det på annat sätt så jag släppte stressen.

Sedan höll jag ett tal idag på skolan vilket gick sisådär jag menar hade ju inte lagt ner särskilt mycket tid på det :/
Direkt efter det fick jag brumma upp till moröbacke där jag träffade en distriktsköterska som gav mig delegering.
Sedan var det bara att sätta gasen i båtten till skelleftehamn där jag skulle få vaccin. Jag var till och med tidig haha sedär så snabbt det gick , sen vare bara skynda sig hem och hämta en pizza till jobbet och direkt dit ner  & nu är jag äntligen hemma. Så skönt!
Imorgon ska jag bara chilla upp och köpa balbiljett sen hem och träning, blir en skön kväll :)

Puss & kram.


SöndaG

Det är den tråkigaste dagen dom har uppfunnit, då måste man ta tag i sitt liv för VERONICA WINTER ska hålla tal imorgon. det känns hopplöst som när en groda inte kan hoppa. Igår var jag i Luleå och handlade lite små saker till turkan. jag längtar med stort L.  Men jag längtar till nästa helg också, jag vill bara ha roligt och äga dansgolvet med mina vänninor. Helgen har varit rikigt härlig och jag trivs i sällskapet jag haft vill jag säga.  =)
Jag blir nog naken på studenten men har jag en påse på mig kanske ingen tänker på det så mycket.
nä men det börjar se ljust ut för min klädsel hoppas bara att jag får en klänning från tradera för nu har jag lagt bud på flera. jag ber..... jag tackar även camillad för chokladen som värmde i hela kroppen i natt PÖZZZ 

Ha en trevlig söndag för det ska jag med ha med mitt svenska tal i handen!
PUSSS

ps. jag är glad för min kompis camillas skull ds. grattis ½ år.

FREDAG!

Idag var det sol, åter igen !  JA. Historia provet gick åt helvete , men jag förväntade mig inte så mycket annat när det gäller hans prov. Ikväll är jag med camilla och mina vi ska baka kladdis och det blir mys :)  vill jag lova.
Imorgon bär det som sagt av till Luleå med Tina och det blir ju spännande att se om man hittar någon klänning. hmm,
ha en trevlig kväll, pussspåre.

Sol, vind & vatten.

Riktigt härligt väder idag med, och jag ville ut och springa... jag måste ju komma igång nu. 
men inte blev det inte, hans inte var tvungen att skriva min disskusion till rapporten. + att jag var tvungen att läsa lite
historia. Som ni vet så har vi prov imorgon. Idag blev jag överlycklig när vi fick tillbaka samhällsprovet. Det är det första provet jag är nöjd med i 3:an. Har inte haft ork... ork det har nog inte farmor heller. Nu har hon varit in på lassa igen, men hon fick komma tillbaka till brogården ikväll. Skönt att det inte var något jätteallvarligt, men samtidigt är man lite orolig. Jag vill som sagt att hon ska klara detta och få se mig ta studenten. Eller iallafall på bild :)  Imorgon ska jag vara med Camilla.H som smiter iväg så man nästan aldrig ser henne, men nu fick jag tag i henne. På lördag ska jag till Luleå och hoppas på att finna några små saker som behövs sen på kvällen får man väl se. Helgen känns iallafall efterlängtad, så ge mig helg NU ! :)

ha en riktigt jävla bra helg.
Med vänliga hälsningar
Whereonica

Klänning

Jaha då har man hittat två fina klänningar, men hur fan ska man veta vilken storlek som är vad.
Hur ska man mäta ? jag fattar ingenting. det står 0 2 4 6 och hur ska man då veta vad storlek 0 innebär i Usa? :O
jag blir så less nu kommer jag att drömma om dom klänningarna men aldrig kommer jag att få veta vilken storlek jag ska ha. Det är som mycket lättare på asos när storlekarna börjar på 4 och när man kan räkna ut för det står på SVENSKA CM brevid. Ja nog blev det perfekt nog, men nu.



JAG ÄR DESPERAT SÅ VET DU, ELLER NÅGON ANNAN VAD STORLEKARNA INNEBÄR SÅ HOJTA!

SOL

image6


Dagens väder är riktigt riktigt fantastiskt !

Hämtade min balklänning idag och jag tycker om färgen, nog för att jag är för blek för att använda den men. ÄH
Frågan är bara hur den ser ut på nu när dom har sytt in den. Spännande.
När jag komme hem så kände jag att idag ska jag ut och springa så jag försökte läsa lite historia, sen bar det av
ut i det fina vädret. Mums, vill ha sommar och sol nu! är så stressad för att hinna plugga till allt vi har denna vecka.
SÅ DUM I HUVET som tog på sig jobb imorgon. aja, får väl hoppas att Emma har pluggat så vi kan fixa provet tillsammans, ja som sagt vi har parprov? I historia. JIPPI

Kvällen består av ...... SVENSKA & HISTORIA......... & tv såklart.  vill bara att helgen ska smyga sig fram.

Le och var glad.

Panik panik, har en rapport att skriva + ett tal + historia prov. Och allt är till fredag eller okej inte talet, men..
Jag ska jobba på torsdag kväll, alltså varför planerar jag så uruselt ! STÖRSTA SUCKEN
Idag betalade jag resan så nu bär det av 19 maj är jag i Turkiet, känns faktiskt lite overkligt.
Hade tänkt träna ikväll, men vet inte om jag hinner pga alla läxor osv.  Får väl ta mig en egen träning och gå ut och gå eller springa kanske, men vädret är ju inte så lockande. ÄNNU STÖRRE SUCK
Ja vad ska det bli av mig igentligen, en soffliggare tror jag närmare bestämt.

Någon som vill beställa från Asos ?  Är så sugen, men frakten är så dyr. Och klänningen jag ville ha fanns inte
i min önskade storlek. suck suck suck.

Kortet är ju så fint =) mina babes på partyy.



Tjoho,

Nationella i engelska var det idag, det gick ju verkligen P.I.S.S Så nu äre bara att gå och prata med min lärare och säga snälla... ge mig ett g. Annars var ju som dagen helt okej, med tanke på talet så var det inte det, men nu tänker jag positivt. Jag bara längtar till Turkiet, ska betala resan imorgon. Tänk att åka båt ut i havet och hoppa från båten och bada. tänk alla stränder som man ska vara på, och all dricka man får på hotellet helt gratis. (kan man som säga) Kommer nog bli en minnesvärd resa, och jag hoppas på SOL !

Slappar söndag?

Njaa tror inte det, började jobba 08.00 i morse och
jobbar till 21.00 ikväll. Känns ganska jobbigt men,
om man tänker på pengarna så känns det underbart när man
kommer hem. Igår var en härlig dag med sol & promenad.
sedan hälsade jag och pappsen på farmor som är så gullig och
tror att jag kan allt bara för att jag jobbar i hemtjänsten.
Måste igentligen skriva på mitt tal nu, men helt ärligt.... orkar jag inte!
Känner inte att jag orkar någonting, mer än att vänta till den 25:e
då det blir station med camilla.. DANS =)

Don´t worry be happy.

Kvällen

Nu känns det ännu mer peppande det låter som att vi ska
till turkiet. Vaknade just från min "power nap"
den blev LITE längre än tänkt.
Dags för att börja peppa upp för kvällen med mina lila leggings.
fest fest fest och åter fest, haha.
Ha en trevlig kväll vettja, puss.

Så kan det gå,

Skön dag med 2 lektioner, och vad gjorde man på den långa lunchen....
Jo beställde en resa till Turkiet... GRYMT ! Vi har en vecka på oss att bestämma
oss om vi ska fara eller ej. Jag hoppas verkligen att det blir av, tänk så skönt.
19 maj - 26 maj.
Ikväll blir det att se konsert på Anderstorpskolan, hoppas den är bra :) (det tror jag)  

Nu njuter jag och hoppas att sommaren snart är här!
Pusss.

image2


Dagens funderingar,

Hur ska man kunna lyckas skriva ett tal?  Om sagor och sanningar.
Aja, vi ska ha bestämt ämne till imorgon och jag hoppas fortfarande
på en snilleblixt. (kommer nog aldrig att hända)
Känner stress och tomhet i kroppen inför skolans slut. 
Känns rikrigt.... konstigt att det snart är över. 
Dags för lite Greys Anatomy känner jag, måste njuta av morgondagens sovmorgon.

 

RSS 2.0