Julen är här ;)

Nästan.. Idag blev det lite julbak med brudarna. Nu väntar vi bara på snön. Den enda anledningen till att jag vill att snön ska komma är för att jag inte vill köra bil när folk går ut mitt i vägen och det är svart ute och ibland halt. Ja det är ju iofs upp till dem själva, men inget jag vill leva med resten av mitt liv.

Ja tiden går fort när man har roligt, men även när man har tråkigt. Denna uppsats har tagit upp mycket tid eller iallafall tanken att den ska göras.
Imorgon bär det av till skell då far min blir ett år äldre, ska även gå på hockey, klippa mig, umgås osv. Blir nog en trevlig helg !

Hörs.


Då var jag här igen

Om man bara för en dag skulle få leva utan känslor. Idag vore en utmärkt dag! Första gången på länge som jag inte kan somna. Alla har väl känt någon gång att de känner sig ensammast i världen? Ungefär så känner jag nu. Rätt underligt faktiskt eftersom man är rik på så mycket.

Undra hur livet ser ut om ett år, kommer jag ha ett jobb, kommer jag bo kvar här och kommer jag ha samma vänner som jag har idag? Framtidstänkandet går från skräck till spänning och tillbaka.

Iallafall så rullar skolan på och om 2 månader är jag färdig, redan? Jag är alltså 3.5 år äldre och ska ha lärt mig något om mig själv och andra och tro mig det har man :) ska sitta hemma nu i två veckor och skriva på en uppsats i barnrätten, otroligt trevligt.......

Till helgen åker jag till Skellefteå om det inte blir tidigare för att se lite hockey, faktiskt kul att se live. Vilken känsla ;)

Ett väldigt blandat inlägg men behövligt, sov gott !!


RSS 2.0