Mera mat,

maten blev utsökt, nä men den satt fint. Spelade även kubb för 10 gången den här veckan?
Och hoppsan så vann jag och camillah som även sa att vi var sämst haha nu är det bevisat att det finns sämre.
Tina komme också förbi och det var väldigt trevligt, men som tur var fick jag mig därifrån rätt tidigt nog för att sällskapet lockade så ska jag ju faktiskt upp klockan 06.00 imorgon bitti. Vilket nu leder till att jag måste sova snart för att orka med morgon dagen/kvällen, då klassen ska träffas och mysa med bubbelpol bastu och mycket mycket mer. Alltid lika kul tillsammans. 

 Godnatt.


Fredag-Lördag

Jätte trevliga dagar, började igår på skolan med fortsatt utklädning. Sedan drog det vidare till Rusta där några från klassen köpte gummibåtar och sen drog vi ut i älven. Synd bara att solen hade hunnit gå i moln för det var iskallt.
Senare drog vi till Linn där vi umgicks och hade det mys. Riktigt härlig dag, ikväll ska jag träffa mina stjärnor, camilla camilla & mina. Vi ska grilla och chilla med massa skitprat, kan behövas ibland. Det blir nog riktigt roligt, känner också suget efter en ny telefon. Har fått några mms men kan inte se dem med den jag har nu för tillfället eftersom min gamla gick sönder. det suger !  Men man får väl försöka skrapa ihop lite löne pengar och se vart man kommer. 

Blev en sen morgon idag så nu måste jag ta mig någon frukost och sen duscha - in till stan.
Blir nog riktigt bra, ha det bra Puss.            

- Aj

Dagen har varit riktigt bra, hade riktigt trevligt med delar av klassen ikväll ! Känns piss att det snart är över.
Nu sitter jag här med ont i magen och jag får skylla mig själv som trycker i mig massa saker.
Får också ont i magen av att bara tänka på att min mobil har gått sönder, jag har verkligen inga pengar till att köpa en ny osv. Huvva som tur var har man någon gammal sak att använda tills vidare. Nu om 5 timmar blir jag väckt av min fader så jag tror tammetusan att det är dags för en liten sovstund om jag nu kan somna med det onda. 

Imorgon är det helg! grymt skönt   


:)

Utklädningen med klassen blev en succé med glada miner och skratt. bf3b !
Var så fruktansvärt sugen på en kladdkaka idag, men jag var för lat för att baka en.
Sen när blev man för lat för att baka en kladdkaka eller argagubbar ?
 Mums !
Det hade ju varit underbart med en kladdkake bit och one tree hill - One tree hill hade jag ju missat när jag var borta, och man blir så förvirrad av det 18:e avsnittet. man vill bara se det 19:e också, jag laddade ner det men man behövde något annat program för att kunna se det. Då kanske ni förstår att jag inte orkade ladda hem ett som kostade, så jag får väl hoppas att jag hittar det på något annat ställe, så har ni också missat det 18:e avsnittet - SE DET !

Ikväll blir det klassfest/mys med klassen, vilket alltid uppskattas.  Puss.

Dagens

Dagen som inte gav något?  eller pengar iallafall. Vi hade en lektion idag och jag tyckte den var väldigt onödig så jag tänkte wie ledig dag, men nej jag for dit med en kjol som jag ska låna ut till vår utklädning som vi ska ha imorgon. Som sagt så for jag sen hem och la mig och sov, kände mig så fruktansvärt trött så jag förtjänade sömn så duktig som jag hade varit så. JAg sov och sov och skulle börja jobba klockan fem, hade ställt klockan på kvart över 3 för att hinna göra mat osv. Inte hör jag väckarklockan inte nej jag sov och vaknade av att mamma kom hem halv 5 = att jag hade inte ätit middag, inte tagit på mig jobbarkläderna och inte börjat fara till jobbet. Det var bara att skynda sig till tusen. När jag väl var på jobbet så kändes allt bra och alla är så trevliga, till och med sur tanten sa jag hoppas vi ses igen. HAHA alltså man blir så lycklig, men som sagt när jag väl var påväg hem från den sista vårdtagaren så ramlade han baklänges, 90 kilo och jag skulle fixa upp honom från golvet? Jo tjenare. Det var bara att försöka på det bästa sättet och 10 min efter var han på benen. Men jag har inte fått lära mig hur man ska få upp en klump från marken?  nää. Nu är det dags att dom lär mig så jag inte bryter ryggen mer än vad den redan är.
Pengar är pengar så nu är det bara att försöka jobba så mycket som möjligt, fick mitt schema för sommaren för någon dag sen. Jobbar 2 helger på hela sommaren, det blir suveränt  !

1 vecka kvar till studenten - dagen man måste ta tag i sitt liv? 
Suck,  aja njut av den sköna bilden. Puss.          


Borta bra !

Igår komme vi hem från Turkland. alltså låt mig säga att vi har varit med om rätt mycket och allt var underbart  =)
dans i massor, fri alkohol, bad och sol, olyckor och mycket mycket mer. Maten däremot var inget att hurra över, så nu är jag lycklig att få svensk mat. Men tack iallafall flickor för skratt i mängder. Här hemma är det ju som sagt vinter fortfarande? men typ! så självklart ville man tillbaka direkt. I övrigt så är det ju bara en vecka kvar till studenten nästan och den veckan kommer gå så sjukt fort, men det är bara att leva livet så att säga.
Nu är det dags att dra mig till min coola kompis camillah och sen ut och hänga på någon fest? trevligt att få umgås med en sån cool tjej. 

men ha det så bra och vi ses sen med bilder från resan.  


Snabba ryck

Hann tvär skriva nu innan vi far, åker med bilen om prick en timme och jag har inte ätit och duschat osv.
Det blir skitbra det här. Man får gärna smsa under tiden jag är borta och ibland kan man även få svar ;)
nä men det är så otroligt härligt att få komma bort härifrån. Nog om detta så måste jag dra mig, ha det bra här hemma och håll ställningarna ;) 

SEEE YA IN TURKEYYYYY ! ;)

Söndag

Det är en dag då man ska ha sovmorgon och kunna gotta sig av att bara ligga.
Men Veronica Winter var uppe 09.15 och satt vid frukostbordet. Började sen skriva på historian som jag bara hade lyckats skriva ½ sida på igår. Duktig flicka, det ska alltså blir 3 A4. Jag har ingenting att skriva, historia är bara ett stort frågetecken? för vad vet vi egentligen ingenting. Bara saker som är bevisade eller historier som gått från den ena till den andra. Aja slut tjatat om det, det känns iallafall lite bättre för nu har jag 2 ½ sida med skit.
Det blir nog ett G iallfall ! hoppas jag. man vet aldrig med mr jag vet allt.
Nu är det dags att börja tagga för morgon dagen, nu börjar det kännas nära. 
 
Skriver mer sen, Hoj !

Sommar

Sommar

¿

Idag vaknade jag av att en från mitt jobb ringde och direkt jag hörde vem det var blev jag riktigt orolig att jag hade tagit fel på tiden. Alltså att jag skulle ha börjat sju istället för åtta, men så var det inte. Han ringde bara och berättade hur jag skulle ta mig in på jobbet. Riktigt snällt så man slipper stå där ute och vänta tills någon med nyckel kommer till lokalen. Iallafall så började jag 8 och jobbade till halv 1. Jag är så slö så jag tar dom korta turerna haha, inte 07.00 - 17.00 eller något sådär extremt långa pass. Fast det är väl pengar, men just nu har jag heller inte tid till att jobba mer. Idag har jag börjat med historia "uppsattsen" eller vad man nu ska säga och det går rent åt h-vete. Jag är sämst på att reflektera osv när det gäller historia. Hoppas jag kommer längre imorgon, då ska jag även göra klart bf:en. Ikväll blir det som sagt att vara med Camillad den andra camillan var tvungen att plugga. Lite synd eftersom jag åker bort och sen är det ju fullt upp med studenten osv så det är nog ett tag kvar tills vi kan umgås, men har man mycket att göra så har man. Det finns nog någon lucka i allt arbete kanske.
Jag och Camillad ska nog göra det jag oftast gör på helgerna , chilla med något gott i munnen. HAHA alltså nu när jag lagt ner all träning så borde man kanske fundera på att börja äta lite nyttigare iallafall, men äh jag får börja träna mer efter studenten?  Kanske.  Man säger så mycket, men det blir aldrig av.  Jag är helt slut och vill bara få komma härifrån. 

Hoppas ni har en bra helg och sover ut, för det hade jag gärna gjort.


Fredag och "äntligen" helg

Alltså det är helt sjukt, och jag orkar inte. Jag har helt tappat lusten med allt.
Alla tror att man har all tid i världen men det har jag verkligen inte, vill hinna med annat än läxor också innan man far. Ni vet PACKA osv. men ack nu är det bara att sätta igång med ännu en uppgift som vi fick idag i bf.
Sedan blir det plugga imorgon efter jag jobbat till 12.30 sen ut med camilla och camilla? det är den bästa händelsen under hela helgen. Om jag säger såhär så längtar jag hur mycket som helst till Turkiet, men innan den dagen så har jag nog fått stressmage till tusen. Ikväll blir det alltså att skriva lite bf och försöka göra så bra arbete som möjligt så jag inte förstör för Emma. Sen ska jag även se talang och packa. Fullt upp och hela dagen har bara varit stressig med läxförhör i historian - "föreläsning" - spruta - tillbaka till stan och göra prov - göra provet och sen göra klart ett arbete med Emma och sen hämta den nya uppgiften osv osv. Hade jag bara historian kvar hade jag nog hunnit galant så jag fick ett G iallafall, men nu känns allt hopplöst.

Ta vara på tiden ska jag säga, och roa er så gott som möjligt små kryp :) puss.

Torsdag

Nu är det bara 2 skoldagar kvar innan turkiet resan, lika med att allt måste vara klart innan dess.
Jag har historia läxa till imorgon och ett naturprov + en extra uppgift i naturen. Försökte vara duktig och börja läsa på naturen tidigare idag, men jag var så trött så jag somnade nästan på stolen. Så jag gjorde det dummaste man kan göra, gå och sova. Jag vaknade just och känner mig lite stressad att hinna. I helgen måste jag även öva på Svenska förhöret + stora historia uppgiften. Men tänk på måndagkväll när allt är klart och vi lyfter med planet, GRYMT. Då är det bara att glömma skolan och leva livet ! Idag är det även prick 3 veckor kvar till skolavslutningen.
jag vill inte, vill inte, vill inte. men måste :/  Det enda jag längtar till är Studentdagen då man får ha riktigt roligt med klassen. I övrigt så känns allt nästan bra, en sak som är negativt är att jag har hälsensinflammation och kan inte smörja in eftersom då får jag inte visstas i solen på 2 veckor. Det är något man får ta , problemet blir väl bara när jag kommer hem och ska på med finskorna på balen osv. Äh det problemet får man ta då. 

Nu måste jag dyka ner i mina böcker, hare bra´.  

en lång vecka kvar.

Om en vecka vid den här tiden är vi nog påväg till flygplatsen. Så skönt ! Var och växlade slantar idag.
Skönt att ha det bort gjort, men jag har inga pengar kvar. Min syster fyller ju år denna månad och jag är borta då, så jag måste köpa en present nu innan. Jag ska hinna massor
Historia arbete, Samhällsarbete, Naturkunskap prov + uppgift sen även en bf grej som jag förträngt.
men äh, jag tog på mig att jobba ikväll 18-21 det blir ju iaf kring 300 kr extra. Pengar känns nu väldigt viktigt eftersom man inte får lönen från sommarjobbet föränn i juli. Fick även veta att jag är en slirare i Samhälls och att detta arbete vi gör nu är avgörande för mitt betyg. Samhälls som är så roligt hur kan jag ha skitit i det ?
Ett till mysterium, nä nu måste jag ta mig något att äta så jag inte kommer försent till tanterna och gubbarna.

Ha det... bäst. Puss

Kalas.

Igår var det fest, vi firade min vän Emma Ruth som fyller 19 år idag.  Det var trevligt folk där och sen blev det ut på Olles. Jag brukar helt ärligt inte vilja vara på olles för jag vill ju dansa osv också, men det är ju inte ofta det är öppet något för oss coola 19 åringar. Nä men gårdagen iallafall var väldigt stressig och bara allmänt kaos.Började med att jag skulle och jobba, men jag var nära att komma försent eftersom pappa körde med släp och jag tror inte någon tänkte på det. Sedan direkt efter jobbet så åkte vi hem och åt lunch man fick helt ärligt slänga i sig maten för efter ett skulle vi hämta upp farmor som skulle flytta till Klockarhöjden. Ja då var det bara att bege sig dit och börja bära saker från hennes gamla lägenhet till hennes nya. Var inte hemma föränn klockan halv 6 och sen vare bara att skynda sig och göra sig i ordning för Emmas party. Ni kanske fattar att min dag var stressig och jag är SLUT.
Hade iallafall ganska trevligt igår och det är väl huvudsaken.

Idag vill jag bara sova sova sova, men det går ju inte... hade lovat min syster att följa henne på stan men det finns ingen ork. Sen skulle jag också plugga eftersom vi har så mycket, men jag orkar inte.
Jag är inte alls peppad på något så nu tänkte jag lägga mig bakåt igen och se på tv.
Herrå.

Oturen finns.

Idag har jag haft världens dag, började med att jag försov mig i morse och hade ont i halsen, sen fortsatte det med att jag började känna av min hälsena men jag trodde det skulle gå över. Nej inte det... sista stunden på stan började jag halta. På skolan hade vi ett litet prat med rektorn och det gick faktiskt bra. När jag var på stan komme jag på att jag glömt kortet i min andra jacka när jag stod framme vid disken och skulle betala. Alltså ja, turen var inte med mig. Sen nu när jag komme hem så ligger min klänning jag ska ha på avslutningen på bordet, jag skyndar mig och tar på mig den och vad är den.... JO FÖRSTOR, jag måste skaffa mig större bröst och bredare kropp innan jag kan använda den. Mja jätteroligt, sen ligger även en faktura på ett ålderstest, vafan jag gjorde inte ens testet jag kollade bara på frågorna. ÅHHHHH så sära, jag har inte råd med det där ! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra , ska nog åka till farmors lägenhet och kolla upp vilka grejer vi ska ta med därifrån eftersom hon nu ska flytta. Känns lite tråkigt att bara slänga iväg en lägenhet som kan bli hur fin som helst, men det är väl lika bra för henne att sälja.

AJA nu är det väl bara att hoppas att någon på mammas jobb är duktig på att sy för jag SKA ha klänningen.
Kan inte gå naken? Njää.
Ha en bra helg, för jag hoppas min blir bättre än såhär.

Stress och less.

Idag hade jag sov morgon och jag måste då säga att det är underbart :)
fick sen veta mitt prelliminära betyg i Engelska och det blir ett G +, synd att inte pluset syns i slutbetyget.
Iallafall så fick jag g på nationella men  vg + på muntliga nationella alltså usch, han måste seriöst ha blandat ihop mig med någon. Jag pratar aldrig engelska, men då kan jag ju "glensa" i turkiet nu då. Nä skämt och sido, senare under dagen var jag på stan och handlade massa solkrämer osv så nu längtar jag ännu mer ! nu är det verkligen nära, rektorn ska komma och prata med oss imorgon tydligen pga resan, haha alltså är det rätt att en lärare får säga att vi är dumma i huvudet för att vi åker?  nej skulle inte tro det.  ikväll ska jag vara med Sannah och det gillas, vi ska äta kladdkaka för vi äter alltid när vi är med varandra. Det är så det ska vara! 

Aja jag hör av mig och berättar vad rektorn hade att säga till oss.
Finns som sagt inget att göra åt det nu, resan är betald och snart genomförd. SEEEE YA!


Arbete arbete arbete

Idag var det ergonomi på schemat och jag må då säga att jag var sämst på hjärt och lung räddning men vad gör man?  Slutade 10 i 11 ja som vanligt på onsdagar fast lite senare vart det idag. Hann bara hem så skulle jag börja jobba (känns det som)  men så var inte fallet. Komme hem vid 1 och började 4 så jag sov nog bort en tid där imellan. Jobbet ikväll var riktigt roligt för jag börjar få bättre kontakt med tanterna och en utav dom sa, säg till att du ska jobba mer eftersom att jag vill det ! (är bara vikarie)  haha alltså jag älskar gulliga tanter och gubbar! 
Man får höra så fina saker av dom så att man bara vill krama om dom. Imorgon har vi sovmorgon så jag kan gotta mig med sex and the city nu, sen imorgon på morgonen är det bara att läsa samhälls eftersom vi har läxförhör imorgon. Förövrigt så är det bara mindre än 1 ½ vecka kvar till turkiet och jag längtar. Det känns faktiskt lite overkligt men jag hoppas på solsken och massa bad där borta.

Nu sex and the city, hade bra gullungar. PUsssssss

Grått och trist.

Skulle ju egentligen hitta på något med Sannah ikväll, men de ringde från jobbet och behövde folk.
Jag lockas verkligen av pengar och då får man skjuta upp det roliga till senare tider.
Frågan är bara hur man ska hinna allt, ALLT ALLT ALLT till nästa vecka. Galet. Får väl se hur bra alla arbeten och sånt blir, men som sagt det måste göras hur bra det än blir. Jag ska alltså jobba idag, imorgon och på lördag denna vecka så nu hinner jag få in lite pengar innan vi drar till turk. Känns bra, men jag får så jävla ont i magen av att stressa så mycket. Nu känner jag för att sova innan man måste göra sig någon mat och dra sig till jobbet, länge sen jag träffade gamtanterna och gubbarna nu så det blir nog lite trevligt iallafall.

Ha en bra dag i regnet och gråvädret !

Ett boende i boken.

Trött är vad jag är, känner mig less och bara helt borta. Alltså idag är det 1 månad kvar till studenten samtidigt som det är 2 veckor kvar till turkiet. Alltså usch vad jag längtar till turkiet, men inte till studenten.
Jag vill inte förlora alla underbara människor man har omkring sig och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv. Det här suger......... jätte negg person men jag får ändå höra att jag är en glädjespridare. åh vad glad jag blir när människor säger så fina saker! Nåja tillbaka till verkligheten jag har prov imorgon på 80 sidor. Känner att jag kan allt?  ONEJ. men jag orkar inte, orkar inte ens ge det en chans för värt att ha så stora prov. Får väl se hur det går.

nu ska jag dyka ner i papperen igen , eller kanske tv:n ?
om ni är läxfria får ni ha det så bra, för dessa 2 veckor kommer bli ett h-vete.
PUSSSSSSSSSSSS

solstrålen.

Idag så vaknade jag vid kvart över 11 och solen sken. Jag blir så glad, men samtidigt ledsen eftersom detta kan betyda att vi får sämre väder på sommaren. Aja vem vet, man kan aldrig riktigt veta så jag gottar mig i solen.
Har suttit ute nu i en timme och det var riktigt skönt, men aldrig får jag någon färg. Haha hopplöst.  Samtidigt tycker jag lite synd om mig själv, som alltid är den som sticker ut från alla bruna. suck
Dagens planer är, PLUGG & Vara ute, sen måste jag även köra ut pappas bil till flygplatsen och självklart hinna se lite tv. Alltså tv:n haha den är ju älskad.
måste även tacka för gårkvällen, den var riktigt mysig och skönt att få komma ut en sväng. Jag gillar som sagt lite äventyr att bara fara någonstans. Camilla nämde även att imorgon är det 1 månad kvar till studenten. JAG VILL INTE! har inget liv. Hjälp mig att finna ett ?

Ja, =)

Måste bara skriva att min farmor är så gullig, när hon skulle härifrån nu ikväll så kramade hon om mig och sa tack så mycket och började nästan gråta. Hon tyckte det var så trevligt att få komma och hälsa på. 
Jag är så glad att hon orkar !
Nu kommer snart Mina, ha en bra kväll :)

varmt.

vaknade väldigt tidigt i morse av att solen sken in i mitt fönster, nu börjar det bli dags att byta rum & säng.
Åt en mysig frukost tillsammans med min moder och sen begedde jag mig in på stan. träffade en trevlig prick och fikade lite fika. Sedan åkte jag hem med mamma och farmor som fyller 91 om några månader (helt sjukt)  och vi spelade yatzy och jag vann såklart båda gångerna. HAHA helt sjukt, har man inte tur i kärlek har man tur i annat ! 
hann också sitta ute en stund och glassa i solen, men orkade inte sitta där så länge.
Ikväll ser det ut som att jag och Mina ska dra oss in till stan och chilla på olles för att träffa lite folk, riktigt mysigt. 

Jag vill ha sommar NU, och det är bara 16 dagar kvar till turkiet. Mums! 
Ha en trevlig kväll, Puss.
 

[v]

dagen blev inte som tänkt, skulle ju ut och springa men jag mådde inte så bra i morse när jag vaknade så jag sket i det totalt. Känner att jag måste ta tag i det här nu, men jag kanske hinner göra det imorgon.
Idag har jag bara tagit det lugnt och myst framför tv:n och varit förbi stan en sväng, sen åt jag med mamma eftersom pappsen är i england och roar sig. Sen kom mamma på idén att vi skulle ut och åka bil haha så vi drog oss en sväng till stugan för att se hur det såg ut där. Jag längtar dit men tyvärr var det fortfarande snö kvar så man får inte ner bilarna. Aja några veckor till sen kanske :)  Jag känner mig krasslig och har ont i huvudet så det är nog snart dags att sova?  Måste bara säga att vi såg a walk to remember och den är fortfarande lika bra.
Hoppas iallafall att eran helg blir trevlig.

PUSS

Jasi

Idag är jag förbannat trött och vill bara sova hela tiden. Men nu börjar det kännas bättre.
Igår hade jag trevligt sällskap och det tackar jag för. men idag fick jag tvär ont i magen i mitten av dagen
och det var inte roligt. Men jag överlevde och umgicks lite med min syster. Ibland kan det vara ganska trevligt förutom när man vill sova och hon hoppar i min säng. Aja, haha. Jag har inga planer för någonting nu dom närmsta dagarna det känns så skönt att ta dagen som den kommer. Imorgon ska jag nog göra lite bra saker som tex, springa och lämna tillbaka en film. Mja det låter bra. Sen ska jag även ta sovmorgon  ! :D Mums.
Känner mig helt vilse vad ska jag göra efter sommaren?  och hur kommer allt att se ut. 
Rädsla är inte det roligaste.

Pussss

RSS 2.0